Wil je contact?

Gebruik onderstaand formulier en we reageren zo snel mogelijk.

  Heb je vragen of voel je je leeg van binnen?

  Voel je een lege plek in je ziel? Ben je op zoek naar bestemming in het leven? Jouw bestemming? Misschien voel je je eenzaam. Neem dan gerust contact met ons op! Heb je vragen over God? We praten er graag met je over door.  Je mag echt alle vragen stellen. Het is okay.

  We willen er voor je zijn, want we kennen een liefdevolle God. Jezus leeft en zoekt echte verbondenheid met jou!

  Ben je ziek?

  Misschien ben je ziek. Mentaal of lichamelijk. Neem dan gerust contact met ons op! We willen graag samen met jou bidden. God geneest en herstelt!

  We willen er voor je zijn, want we kennen een liefdevolle God die herstelt, heelt en geneest. Zowel geestelijk als lichamelijk. Jezus leeft en heeft het beste met jou voor!

  Investeer ook mee!

  Draag je Real Life een warm hart toe en wil je investeren in het Koninkrijk? Dat waarderen we enorm!

  Het belangrijkste wat we vragen is gebed! We willen er ook graag zijn voor iedereen die zoekt en ook iedereen die gewoon nieuwsgierig is. Het christelijk geloof is een openbaringsgeloof. Je kunt het – als je wilt – zo ontdekken! God zelf wil contact! Daarom vinden we het heerlijk om zelf tijd met God door te brengen. Ook in gebed! We zien om ons heen dat dat heel veel effect heeft.

  Heb je tijd om te investeren? Misschien heb je tijd en vind je het leuk om er te zijn voor mensen. Of gewoon bardienst bij het Spectrum? Maak je graag muziek en kun je aanbidding begeleiden? Wil je koken? Er zijn allerlei taken te doen!

  Wil je Real Life ook met geld ondersteunen? Daar zijn we natuurlijk ook blij mee. Het huren van locaties en andere onkosten vraagt nu eenmaal om euro’s.

  Dit kan op nummer: NL27 RABO 0199 1004 11 t.n.v. Stichting Real Life Connect

  Wanneer je geeft, geef het dan omdat je de vrijheid voelt om dit te doen. Niet omdat het moet, of omdat je het gevoel hebt dat dat van je verwacht wordt. Geniet ervan om gewoon vrijgevig te kunnen zijn in gebed, tijd en geld.