REAL LIFE @ DOWN TOWN

Ieder zondag houden wij een samenkomst in het “Down Town” in Veenendaal. Van harte welkom om eens te komen kijken!

Adres:
Tuinstraat 133, 3901 RA Veenendaal

We starten om 10.00 uur.

Wil je gewoon eens kennis maken of alleen iemand spreken? Loop dan rond 11.30 uur gewoon eens naar binnen. De koffie staat klaar.

REAL LIFE CAFE @ MARKT 10

Iedere woensdag Real Life Cafe!

Adres:
Markt 10, 3901 DN Veenendaal
(tweede verdieping en toegankelijk met de lift)

We starten gewoonlijk om 19.00 uur met eten.

Vanaf 20.30 uur is er een programma.

HEB JE EEN VRAAG?

Gebruik onderstaand formulier en we reageren zo snel mogelijk.

  ZOEK JE VERBONDENHEID?

  Voel je een lege plek in je ziel? Ben je op zoek naar bestemming in het leven? Jouw bestemming? Misschien voel je je eenzaam of ben je ziek. Neem dan gerust contact met ons op! Heb je vragen over God? We praten er graag met je over door.  Je mag echt alle vragen stellen. Het is okay.

  Misschien wil je gebed? God geneest en herstelt! We willen er voor je zijn, want we kennen een liefdevolle God. Jezus leeft en zoekt echte verbondenheid met jou!

  INVESTEER OOK MEE!

  Draag je Real Life een warm hart toe en wil je investeren in het Koninkrijk? Dat waarderen we enorm!

  Het belangrijkste wat we vragen is gebed! We willen er ook graag zijn voor iedereen die zoekt en ook iedereen die gewoon nieuwsgierig is. Het christelijk geloof is een openbaringsgeloof. Je kunt het – als je wilt – zo ontdekken! God zelf wil contact! Daarom vinden we het heerlijk om zelf tijd met God door te brengen. Ook in gebed! We zien om ons heen dat dat heel veel effect heeft.

  Heb je tijd om te investeren? Misschien heb je tijd en vind je het leuk om er te zijn voor mensen. Of gewoon bardienst bij Down Town? Maak je graag muziek en kun je aanbidding begeleiden? Wil je koken? Er zijn allerlei taken te doen!

  Wil je Real Life ook met geld ondersteunen? Daar zijn we natuurlijk ook blij mee. Het huren van locaties en andere onkosten vraagt nu eenmaal om euro’s. Dit kan op nummer: NL94 INGB 0007 7096 34 t.n.v. NGK, o.v.v. Real Life

  Wanneer je geeft, geef het dan omdat je de vrijheid voelt om dit te doen. Niet omdat het moet, of omdat je het gevoel hebt dat dat van je verwacht wordt. Geniet ervan om gewoon vrijgevig te kunnen zijn in gebed, tijd en geld.