Op 10 juli hadden we een speciale dienst. Een jonge vrouw uit onze gemeente gaat een half jaar op missionaire reis. We namen in deze dienst (voor nu) afscheid van haar, want we verwachten haar rond de kerst weer terug. Overigens is in het Koninkrijk van God ieder afscheid tijdelijk. Hoe bijzonder is dat!

Daarnaast hebben we een jong echtpaar in ons midden die eveneens hun huis hebben ingeruild voor een camper. Hun reis start eind juli en gaat eerst richting Scandinavië. Verder kijken ze waar God hun brengt en ze hebben dus niet een exacte route uitgestippeld. Ze willen meer leren in afhankelijkheid van God leven en hun leven delen met andere personen die ze tegen gaan komen.

Voor deze dienst is een filmpje opgenomen die hieronder staat. De moeite waard wat mede reizigers hierover zeggen!

IEDEREEN IS OP REIS

Vanaf dat we geboren worden maakt iedereen een reis door de tijd. Het is eigenlijk een ontdekkingsreis vol leermomenten. Het grootste geheim ter wereld is het ontdekken van de geestelijke wereld, het feit dat Jezus leeft en dat Hij je op je bestemming kan brengen waarvoor je bedoeld bent. Zou je dit willen en ben je nieuwsgierig? Reis dan met ons mee!

KLIK HIER WANNEER JE DE VOLLEDIGE SAMENKOMST WILT BEKIJKEN